“Festivalul Excelenței Trainerilor” în Odesa!

Centrul de formare Antreprenorială  din cadrul Camerei  de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), invită absolvenții programelor de instruire la “Festivalul Excelenței Trainerilor” care va avea loc în Odesa în perioada de 15-16 iunie 2018. Acest eveniment se petrece în premieră în cadrul inițiativei private cu susținerea a trei Camere : CCI regională din Odesa, CCI a Republicii Moldova, CCI din Kiev.

Vom fi bucuroși să îi întimpinăm în Odesa pe absolvenții, trainerii, examinatorii și partenerii CCI a Republicii Moldova,în deosebi participanții programelor :

  • Moldova – Austria
  • Moldova – Germanaia.
  • Scoala de Excelenței Trainerilor.
  • Cursuri, Traninguri și alte evenimente din cadrul  CCI a RM.

Vă așteaptă o întîlnire de neuitat cu colegii și trainerii, pe malul Mării Negre, cunoștințe internaționale utile, schimb de experiență, emoții pozitive și participarea la Festivalul artei de trainer, la care veți primi impulsuri de schimbări pozitive. Cu dumneavostră la Odesa vor coordona și traineri, care au participat la pregătirea și punerea în aplicare a cunoștințelor obținute.

În program:

15.06.2018  începînd cu 18:00 – Întîlnirea cu absolvenții în restaurantul de la malul mării. Întîlnirea absolvenților programelor din Moldova cu cei din Ucraina, idei de colaborare. Follow up / prezentări scurte a celor mai bune practici în rezultatul instruirii. Comunicarea fără frontiere în formatul Open Space. Cină comună și emoții de neuitat.

16.06.2018 – de la 9:00 pîna la 16:30 – Festivalul artei de trainer în 3 fluxuri,la alegere: ‘Leadership și management’, ‘Marketing și promovarea afacerii’, ‘Noi si copii noștri de succes’. Dumneavoastră puteți să alegeți oricare din fluxuri, si după dorință să primiți înregistrări video master-class din alte fluxuri.

CCI a RM va organiza transportul pînă la locul stabilit. Numere în hotelul din Odessa,după dorință îl rezervă pentru dumneavoastră CCI regională din Odesa.

Evenimentul dat se finanțează de către participanți.

Taxa de participare 196 euro include : cina în restaurant, participarea la “Festivalul Excelenței Trainerilor” , prânzul, pauzele de cafea, materialele de distribuire,cheltuielile de organizare, expedierea de foto si video, transport tur-retur.

Informații suplimentare și înscrieri: Marina Popovici 022 23 52 94, 022 23 32 86
E-mail[email protected]

Distribuie acest articol: