La CCI a RM s-a dat startul primei etape a “Programului de sporire a calificării managerilor Moldova – Austria”

Astăzi, 27 noiembrie 2017, în incita Camerei de Comerţ şi Industrie a Republici Molodova s-a dat startul primei etape a “Programului de sporire a calificării managerilor Moldova – Austria”.

Pe parcursul primei etape, participanţii beneficiază de un program intensiv de training cu formatori-experţi ai Institutului pentru Dezvoltare Economica WIFI din Austria.
Tematica primului modul este “Managementul şi planificarea strategică, Managementul personalului” condus de Dr. Viktor Dedic.

Modului doi se va desfaşura în data de 4-6 decembrie si se va discuta tematica “ Managmentul riscului” condus de Dr. Margit Wendelberger.

În timpul seminarelor se însușesc metode moderne de management şi se obţin cunoştinţe interculturale indispensabile pentru stabilirea unui parteneriat durabil. Participanții la program obţin acces la piaţa germană şi la tehnologiile germane. Concomitent, au posibilitatea să se prezinte personal, să prezinte întreprinderea în care activează şi produsele sau serviciile acesteia. În cadrul seminarelor, participanţii sunt familiarizaţi cu situaţia social-economică a Germaniei, îşi perfecţionează cunoştinţele în domeniile: economie, management, comunicare interculturală etc.

Etapa a doua prevede un stagiu de 6 zile în Viena, Austria, organizat cu scopul identificării companiilor austriece, potenţialilor parteneri de business, organizării unui forum de afaceri moldo-austriac, desfăşurării întrevederilor individuale de afaceri, vizite la întreprinderi, program cultural.

Programul se desfăşoară anual şi este destinat managerilor Întreprinderilor locale de pe tot teritoriul ţării.

Distribuie acest articol: