Cofetar-bucătar

cbScopul: pregătirea participanților în vederea obținerii abilităților de cofetar-bucătar cu calificare înaltă, conform

standardelor internaționale.

La curs pot participa: absolvenți ai specializărilor respective, tineri specialiști cu/fără experienţă, specialiști în domenii afiliate.

Tematici abordate: Tehnologie culinară, cofetărie, carving, desen special și modelare etc.

 

Planificare  module, ore

  1. Înițiere în specialitate – 4 ore
  2. Tehnologie culinară – 20 ore
  3. Tehnologie cofetară – 20 ore
  4. Materie primă – 20 ore
  5. Utilaj tehnologic – 8 ore
  6. Organizarea procesului tehnologic (Bucătar) – 24 ore
  7. Organizarea procesului tehnologic (Cofetar) – 24 ore
  8. Carving – 8 ore
  9. Desen special și modelarea – 8 ore
  10. Bazele sanităriei și igienei – 4 ore
  11. Instruire în producere (instruire practică) – 16 ore

Total – 156 ore

Data și locul desfășurării: Cursul include 140 de ore academice de lecţii teoretice şi 16 de ore lucru practic pentru elaborarea proiectului de evaluare finală. Perioada instruirii: octombrie  – noiembrie 2018, de la ora 09.00-17.00, la Camera de Comerț și Industrie a RM, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151.

Contribuția participantului: 5800 lei. Membrii CCI a RM achită 5568 lei.

După susţinerea cu succes a examenului final, participanții la curs vor primi Certificatul de Cofetar-Bucătar.

Pentru participare la cursuri, completați formular și expediați-l la adresa de e-mail: marina.popovici@chamber.md

Înscriere și informații suplimentare:

tel:  022233286, 022235294, 079662390

e-mail:  marina.popovici@chamber.md

adresa: Camera de Comerț și Industrie a RM,or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151

Responsabil: Marina Popovici

Distribuie acest articol: