Master class “Indicații geografice și probleme legate de proprietatea intelectuală”

Ultimul master class pentru exportatorii de pe ambele maluri ale Nistrului ”Indicații geografice și probleme legate de proprietatea intelectuală” va avea loc pe 4 august 2020, între orele 10:00 – 12:00. Data limită de înscriere este 2 august 2020. Locurile disponibile sunt limitate.

Înregistrarea la master clas online .

Acesta face parte din seria de master class-urri online pentru dezvoltarea întreprinderilor micro, mici și mijlocii (ÎMMM) de pe ambele maluri ale Nistrului. Activitățile vor fi organizate în cadrul Academiei Exportatorilor. Evenimentele sunt organizate de către Proiectul PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu sprijinul financiar al Suediei.

Din Program:

  • Rolul și importanța proprietății intelectuale în promovarea produselor, aspecte legale în prevenirea și combaterea actelor de concurență neloială.
  • Utilizarea unor mijloace de identificare a produselor (mărci, design industrial), conflicte cu drepturi anterioare și modalitățile de protecție;

Prezentator: Andrei Moisei, AGEPI.

Ședințele precedente au avut următoarele genericuri:

  • Digitalizarea afacerii, vânzări online, trend sau necesitate?;
  • Procedurile vamale în operațiunile de import-export;
  • Contractarea internațională și operarea cu INCOTERMS 2020.

Limba de predare – limba rusă.

Master classurile vor fi susținute în regim ONLINE, pe platforma ZOOM, care nu necesită crearea unui cont.

Distribuie acest articol: