Master class ”Procedurile vamale în operațiunile de import-export”

Al doilea master class pentru exportatorii de pe ambele maluri ale Nistrului ”Procedurile vamale în operațiunile de import-export” va avea loc pe 21 iulie 2020, între orele 10:00 – 12:00. Data limită de înscriere este 19 iulie 2020. Locurile disponibile sunt limitate.

Acesta face parte din seria de master class-uri online pentru dezvoltarea întreprinderilor micro, mici și mijlocii (ÎMMM) de pe ambele maluri ale Nistrului. Activitățile vor fi organizate în cadrul Academiei Exportatorilor. Evenimentele sunt organizate de către Proiectul PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), cu sprijinul financiar al Suediei.

Celelalte 2 master class-uri au următoarele genericuri:

  • Contractarea internațională și operarea cu INCOTERMS 2020;

Data:    28.07.2020, 10:00 – 12:00 Data limită de înscriere: 26 iulie 2020. Locurile disponibile  sunt limitate.

  • Indicații geografice și probleme legate de proprietatea intelectuală;

Data:    04.08.2020, 10:00 – 12:00 Data limită de înscriere: 2 august 2020. Locurile disponibile  sunt limitate.

Obiectivul activităților este de a permite ÎMMM-urilor să beneficieze de oportunitățile digitalizării afacerii, comerțului electronic și să-și sporească competitivitatea pe piața internațională. Master class-urile se concentrează pe aspecte practice, idei de creștere a eficienței în afaceri și a oportunităților de export pentru ÎMMM-urile de pe ambele maluri ale Nistrului, subiecte actuale în contextul COVID-19. În cadrul evenimentelor online vor fi prezentate studii de caz și istorii de succes a întreprinderilor locale.

La master class-uri pot participa companii cu potențial de export (începători și avansați) de produse sau servicii, angajații companiilor care activează în departamentele de marketing, vânzare, logistică, export, import, juridic, brand promotor.

Limba de predare – limba rusă.

Master classurile vor fi susținute în regim ONLINE, pe platforma ZOOM, care nu necesită crearea unui cont.

Cursanţii vor avea nevoie de un laptop sau tabletă, conectat la Internet și dotat cu sistemul de operare MINIM WINDOWS 7, placă de sunet integrat şi browserul Chrome. În cazul în care accesul la un calculator nu este posibil, cursanţii pot accesa întâlnirea online şi de pe telefon, cu condiţia de a-şi descărca şi instala aplicația din timp. Organizatorii vor transmite participanților înregistrați un link de acces, cu o zi înainte de începerea cursului.

Participarea la masterclas este GRATUITĂ. Înregistrarea la webinar se va efectua prin completarea formularului online.

AICI descărcați programul master class-urilor Graficul master class-urilor.

Pentru informații suplimentare:  022 235 294, 069 800 112, 079 875 727.

[email protected],  [email protected].

Distribuie acest articol: