Programe de certificare online în colaborare cu ICC Academy și Academia Exporatorilor CCI RM

Logo ICC Academylogo_Academia_Export_SSCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Vă aduce la cunoștință, că în baza Acordului de cooperare semnat între CCI RM și Camera de Comerț Internațională (ICC Academy), serviciile de instruire și certificare internațională online devin mai diversificate. Aceasta oportunitate oferită de CCI a RM – membru al ICC, este în exclusivitate pentru Republica Moldova privind accesarea cursurilor online, organizate de către ICC Academy.

Cursurile online și certificările, organizate de către ICC Academy, oferă o gamă largă de programe de certificare online care valorifică poziția ICC de lider mondial în definirea normelor și standardelor comerciale.

Programele de certificare online sunt accesibile pentru agenții economici din Republica Moldova, Universități (tarif special), bănci, brokeri, etc. care își doresc  o aprofundare în Tehnici de finanțare ale comerțului, INCOTERMS 2020, Certificare în Import/Export, Soluții de e-facturare în Comerțul Internațional, Reglementările și Conformitatea în Comerțul Internațional, etc.

Programele de certificare sunt valabile în limbile engleză.

Înscrierea participanților este în bază permanentă, iar cursurile pot fi accesate  în perioada disponibilă de timp – AICI

Certificatele de absolvire de nivel internațional, ca urmare a finalizării cursurilor,  livrate de ICC Academy, cu implicarea experților de talie mondială – vor oferi o valoare adăugată experienței Dvs. profesionale și personale.

Investiția în cunoștințe – este cea mai bună investiție!

Contact: 022 23 52 94, 069800112, [email protected]

Accesați pagina ICC Academy direct – https://icc.academy/

Descrierea programelor de certificare online – https://icc.geniussis.com/registration.aspx?ref=lordatiiinesamoldova

Distribuie acest articol: