Seminar follow-up pentru absolvenții anului 2017 ai Programului de pregătire și perfecționare a managerilor din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova

Stimati absolvenți ai Programului Fit for Partnership with Germany 2017!

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Ministerul Federal al Economiei și Energiei al Republicii Federale Germania  și GIZ Bonn organizează seminarul follow-up pentru absolvenții anului 2017 din cadrul Programului de pregătire și perfecționare a managerilor din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Dupa cum cunoasteti participarea la Program este o sansa de dezvoltare a afcerii Dvs, iar dreptul  de a participa este acordat doar celor mai buni.

Ca rezultat al participarii Dvs în Program în anul 2017, Vă invităm, deja în calitate de absolvenți, să participați la evenimentul de follow-up, ce are drept scop continuitate, dezvoltare, găsirea noilor parteneri și networking.

Participarea la seminar revine o misiune importantă, ce ar asigura obiectivele atinse și continuitatea integrării Republicii Moldova în comunitatea Europeana.

Programul seminarului poate fi descărcat aici Programme_Follow up_MP MD_2018_05_29-3 .

Data desfasurarii seminarului  29 mai 2018.

Locul desfășurării Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Distribuie acest articol: