La CCI s-a desfășurat seminarul informativ privind „Aspectele de mediu în activităţile de antreprenoriat în construcţie”

DSC_6525La data de 26 martie, în cadrul Centrului de Formare Antreprenorială a Camerei de Comerț și Industrie din Republica Moldova,  s-a desfășurat seminarul informativ privind : ” Aspectele de mediu în activităţile de antreprenoriat în construcţie”

În cardrul seminarul au participat zece persoane din mediul antreprenorial în construcție. Trainerul  Mihai MUSTEA, Manager Programe Politici de Mediu la Centrul Naţional de Mediu pe durata seminarul a abordat următoarele subiecte:

  1. Cadrul legislativ-normativ de reglementare a activităţilor de antreprenoriat în construcţie.
  2. Cerinţele şi aspectele juridice la etapa activităţilor de planificare şi obţinere a actelor permisive pentru construcţia şi sau reconstrucşia obiectelor.
  3. Cerinţele şi aspectele juridice la etapa activităţilor de proiectare a obiectelor în construcţie în condiţiile cadrului legislativ naţional.
  4. Cerinţele şi aspectele juridice la etapa de funcţionare a obiectelor noi construite sau reconstruite.
  5. Ceriţele şi aspectele juridice pentru obiectele în funcţiune în lipsa actelor permisive.

Participanții la seminar au finisat cu o sesiune de întrebări, asfel au găsit raspunsul  unor probleme existente în administrarea afaceri lor si soluționare.

Distribuie acest articol: